Betingelser for brug af Finkalk.dk

Nedenfor kan du læse om vores betingelser for brug af Finkalk.dk.

Ansvarsfraskrivelse

Vi gør en dyd ud af at opbygge vores beregnere så nøjagtigt, som muligt i forhold til vores kendskab til beregningsmetoder og konventioner i markedet. Vi kan dog ikke udelukke og garantere at enkelte funktioner indeholder regnefejl. Derfor fraskriver vi os et hvert ansvar for fejl i funktionerne og dertilhørende fejlagtige dispositioner, som kan blive taget i forbindelse med resultater fra vores beregningsrutiner.

Kommercielt og privat brug af online beregnere

Vores online beregnere må gerne bruges til kommercielt og privat brug. Dog må vores beregnere ikke bruges i et omfang, hvor kaldet til dem automatiseres og således skaber store mængder af traffik på sitet.

Tilgængelighed af service

Finkalk.dk har ingen forpligtelse til at opretholde oppetider på vores online beregnere og har også til enhver tid mulighed for at lukke servicen ned uden yderligere varsel. Hvis der ønskes aftale om oppetider og konkrete aftaler om at holde bestemte beregninger aktive, så kan Finkalk.dk kontaktes med henblik på at lave en aftale derom.

Udvalg af beregnere

Det er udelukkende Finkalk.dk, som bestemmer om der skal stilles nye beregnere til rådighed eller om eksiterende skal fjernes. Finkalk.dk kan vælge at tilføje eller fjerne online beregnere uden yderligere varsel, ligegyldigt eventuel gene for eksisterende brugere. Ønskes en mere permanent løsning til en beregner, så kan Finkalk.dk kontaktes for den løsning derpå.

Ønskes en særligt udviklet beregner stillet til rådighed, så kan dette også arrangeres. Kontakt os gerne for dette.